O nama…

NAŠA MISIJA

DrOptik teži ka tome da postane brend sa tradicijom u lancu optičarskih radnji, utemeljen na odličnom poznavanju materije iz optike i optičarskih materijala. Optika je doživela mnogobrojne promene i kao rezultat svega toga, ona je danas posvećena konstantnom i brzom napretku u distribuciji  naočara, poznatih brendova. U okviru kompletne ponude su uključeni pregledi dioptrije i servisiranje naočara u dva maloprodajna objekta opremljenim najsavremenijom tehnologijom.

Optika danas predstavlja jednu od bolje opremljenih optičarskih radnji na prijatnim i mirnim lokacijama u Beogradu, a što je sve rezultat spajanja prepoznatljivog stila i inovacija, gde uz stručno osoblje pružamo sve vrste stručnih saveta i konsultacija, sve u cilju zadovoljenja zahteva kupaca.

U svojoj ponudi ima veliki broj različitih stranih i domaćih proizvođača dioptrijskog i sunčanog programa naočara vrhunskog kvaliteta i izrade, kao i veliki izbor korektivnih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva.

Usluge
naša vizija
Želimo da kroz razvoj tržišta na kojima plasiramo svoje proizvode pronađemo put do što većeg broja kupaca nudeći im na prvom mestu trend, visok nivo kvaliteta i široku ponudu…
Eye-Exam-Cost

Kontrola vida

U današnje vreme čovekov vid je sve više izložen lošim uticajima zračenja koji znatno oštećuju vid. Ako znamo da 80% informacija iz spoljnog sveta dolazi putem čula vida onda nam je vrlo bitno da redovnim kontrolama to čulo negujemo, a mi ćemo Vam u tome pomoći.

contact-lenses

Kontaktna sočiva

Meka sočiva su zbog punog komfora i udobnosti nošenja od samog početka 
(ne zahtevaju period adaptacije), čest izbor pacijenata. U ponudi imamo asortiman mekih kontaktnih sočiva, najpoznatijih svetskih proizvođača.

lindberg-6601

Dioptrijske naočare

Odabir u DrOptik-u kanališe inspiracija ponuđenih modela u kombinaciji sa svetskim modnim trendovima. Kod nas možete videti veliki broj kvalitetnih dioptrijskih naočara po pristupačnim cenama.

 

vog

Sunčane naočare

Mnogim ljudima je sunčana svetlost suviše jaka i zbog toga se ne osećaju komforno bez sunčanih naočara. U toku boravka van zatvorenih prostorija, ljudsko oko prima više svetlosti nego što je uobičajeno. Kod nas možete pronaći adekvatne sunčane naočare sa UV zaštitom, kao i sa polarizovanim staklima.

opticarska radionica

Ugradnje i servisi

Ugradnja korektivnih stakala vrši se u veoma dobroj i savremenoj opremljenoj optičarskoj laboratoriji.Vršimo sve vrste popravki okvira i individualna podešavanja okvira. Na stanju imamo raspoloživ veliki broj rezervnih delova, te smo u mogućnosti da ponudimo brzu i kvalitetnu uslugu našim klijentima. Takodje vršimo i uslužnu ugradnju optikama.

 

Call Now Button