Akcije

AKTUELNO

dr optik FIND YOUR STYLE

Život je pun različitih izazova i situacija koje zahtevaju jasnoću vida. Bez obzira jeste li u kancelariji ili kod kuće, vozite automobil ili se bavite nekom drugom aktivnošću, dobra vidna oštrina ključna je za uspešnost i uživanje u svakodnevnom životu. Zato Vam predstavljamo našu akciju progresivnih naočara!

DR OPTIK CYBER AKCIJA

PREGLED + RAM + STAKLA ZA RAČUNAR

Iskoristi akciju izaberite moderne i lepe naočare sa staklima za rad ispred računara po akcijskim cenama.
Ne budite lenji ČUVAJTE VAŠE OČI !!!
Količine su ograničene i akcija traje do isteka zaliha.

AKCIJA SE ODNOSI NA MODELE RAMOVA OBELEŽENE U NAŠIM RADNJAMA.

 

dr optik PREDSEZONSKO SNIŽENJE

Predsezonsko sniženje tokom februara meseca.
Obradujte sebe,a i dragu osobu sa novim parom naočara za sunce. Iskoristite popuste i pripremite se za sunčane dane koji nam dolaze.
Zaštitite vaše oči na vreme.

 

DR OPTIK PAKET AKCIJA

PREGLED + RAM + ANTIREFLEKSNA STAKLA

U sklopu akcije brendovi dioptrijskih ramova su u našim optikama obeleženi. Što se tiče antirefleksnih stakala u akciju spada organska plastika u indexu 1.56 sa UV zaštitom i HMC (HardMultiCoat) tretmanom. Ova stakla su poboljšana, za nijansu istanjena od osnovnog indeksa i samim tim lakša za korisnika.

dr optik Vreme je za školu...

Povodom početka nove školske godine, pokrenuli smo akciju ,,Vreme je za školu“ u cilju da im obezbedimo lakši i bezbrižniji početak. U našim optikama školarci ostvaruju 20% na sva dioptrijska stakla.

DR OPTIK SPREMNI ZA LETO

Izuzetno važan segment brige o oku u poslednjih nekoliko godina postala je zaštita oka od UV zraka. Bilo da imamo dioptriju ili ne, trebalo bi da pronadjemo odgovarajuće naočare za sunce koje će nam pružiti potpunu UV zaštitu i jasan vid tokom aktivnosti na otvorenom. Zato dodjite kod nas da to uradimo zajedno.

Akcija podrazumeva par stakla u Vašoj dioptriji i pregled. Izaberite jednu od 24 nijanse koje su dostupne u katalogu.

Vidimo se !

Call Now Button