Uslovi online kupovine

Opšti uslovi korišćenja su sastavljeni u skladu sa važećim propisima Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Posetilac kupovinom garantuje da je punoletna i poslovno sposobna osoba.

Kupovinom posetilac postaje korisnik i dobija pravo kupovine. Kupovinom korisnik postaje kupac. Ovi opšti uslovi korišćenja definišu prava i obaveze posetilaca, korisnika i kupca te poslovni odnos između prodavca i kupca proizvoda iz ponude online trgovine.

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja pri kupovini obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

NAČIN ISPORUKE

Za sve porudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 3  (tri) radna dana. Ako je porudžbina izvršena radnog dana posle 12h, računa se kao da je ista izvršena narednog dana do 12h. Ovo je iz razloga što se presek vrši svakog dana u 12h.

Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) isporuka se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak. Isporuka robe ne vrši se subotom, nedeljom i praznicima.

Važna napomena je da za poruku ‚‚neki od parametara sočiva nisu lagerski i isporuka može biti duža od 3 radna dana“
DrOptik administratorski tim će Vas obavesti o raspoloživosti sočiva i statusu pošiljke‚ ova poruka vidno je istaknuta kod svakog proizvoda kod kog postoji mogućnost da je specifične izrade.

NAČIN PLAĆANJA

Proizvodi koji se kupuju preko online prodavnice mogu se platiti prilikom pouzeća. Novac dajete kuriru koji Vam donosi paket na adresu.

KORIŠĆENJE SAJTA

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje sajta iz prethodne alineje smatra se kršenjem pravila. Kupovinom korisnik daje saglasnost da trgovac prikuplja informacije na način i za namene opisane u uslovima korišćenja.

PRIVATNOST

Online prodavnica se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci i podaci potrebni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci iz procesa kupovine, kao i ostali podaci o korisniku neće biti prosleđeni ili predati drugim licima. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljenje posla.

Call Now Button