Kontaktna sočiva

dnevna

DNEVNA SOČIVA

Namenjena su za nošenje tokom jednoga dana. Ujutro se stave, nose se celog dana i pred spavanje bacaju, jednostavno i najzdravije – svakog jutra se stavlja novi sterilni par. Najbolja su sa stanovišta očuvanja zdravlja vaših očiju i najjednostavnija – nema dnevnog čišćenja.

POSETITE NAŠU PRODAVNICU

beautiful human eye and contact lens isolated

MESEČNA SOČIVA

Ona zahtevaju svakodnevno dezinfikovanje, čišćenje tečnostima za meka kontaktna. Sočiva se stavljaju ujutro i skidaju uveče. 

POSETITE NAŠU PRODAVNICU

toric

TORIČNA SOČIVA

Astigmatizam se može korigovati mekim ili polutvrdim kontaktnim sočivima. Kad je astigmatizam nizak, koriguje se sfernim mekim kontaktnim sočivom, ali uglavnom se koriguje mekim toričnim kontaktnim sočivima.

POSETITE NAŠU PRODAVNICU

color

SOČIVA U BOJI

Sočiva u boji mogu biti sa dioptrijom ili bez. Daju izuzetan efekat prirodne promene boje. Sočiva u boji (sa dioptrijom i bez dioptrije) koja izrazito menjaju boju oka izrađena su tako da obojeni deo u potpunosti prekriva prirodnu boju irisa, dok sočiva koja boju menjaju umerenije imaju tačkasti nanos boje tako da se prirodna boja oka blago nazire tj. providi, što pruža fantastičan efekat i izražajnost.

POSETITE NAŠU PRODAVNICU

Call Now Button